Tijd voor actie!

Meer dan een half jaar geleden is het. 12 augustus 2020, de dag dat ik de grootste en duurste aankoop voor mezelf ooit deed. De meest geweldige “oldtimer eyecatchers” had ik door m’n pa uit mijn hoofd laten praten. Beter investeerde ik in nieuwerwets in plaats van roest en oude meuk. Ontzettend spannend vond ik de aankoop omdat ik mezelf bewust was van het feit dat mijn impulsieve karakter vol op het podium stond te dansen en sjansen met stoere ‘Boes’ tijdens het bezichtigen.

Gelukkig voelde het uiteindelijk ook goed bij mijn ietwat verlegen en meer introverte verstand. Dit uiteraard wel na de nodige checks en inspecties. Op de dag van aankoop zijn we daardoor zelfs nog van keuze geswitcht. Bij de keuring bleek dat de eerste keus helemaal niet zo’n fitboy was, waardoor veel kosten bespaard zijn gebleven. Ik dacht dat de aankoop het spannendste was omdat ik in één klap zo’n grote uitgave deed, maar had nog geen idee dat ik het vervolg nog veel spannender zou gaan vinden. In gedachten zag ik mezelf na ‘wat timmeren en zagen’ in het voorjaar van 2021 wel vertrekken mits Corona het ook goed zou keuren, maar de weken zoefden voorbij en ik heb mijn kop al ontwijkend zo diep in het zand gestoken dat het nu al bijna 20 maart is; Het begin van de lente ligt op enkele dagen van vandaap steenworp afstand van vandaag maar Boes is er nog alles behalve klaar voor.

Verdikkeme! Iets is daar dus niet helemaal lekker gegaan, ineens is de ooit zo ruime verbouwtijd verdampt. Ik had toch de hele winter? Boes staat nog steeds braaf te wachten totdat hij camper mag worden. Heel veel verder dan wat schetsjes en een tape-plattegrond ben ik nog niet gekomen. Ik was vooral ‘van de hak op de tak aan het googlen’. Zonder begin of eind klikte ik het hele web over en dacht ‘oh handig’, ‘dit wil ik ook’ en ‘moooooi!’. Als ik wil kunnen vertrekken zal ik echt aan de slag moeten om te zorgen dat Boes reisvaardig wordt. Het verzamelen van plaatjes en linkjes heb ik nu wel gezien.

Stick to the plan! Which plan? First of all… Make a plan!

En dus; een nieuwe richtdatum bepalen waarop ik mijn eerste nachtje weg wil kunnen. Niks mooier om dat mezelf cadeau te doen op mijn verjaardag, 18 juni it is! Dan is het officieel nog net geen zomer en dus zou je kunnen zeggen dat ik geen vertraging opliep want -> vertrek in het voorjaar. Ook plan ik een week vrij om te kunnen gaan klussen. Echt beginnen dus, met het plaatsen van de ramen, dak-ventilatoren en isolatie. Nu er iets is om naar toe te werken merk ik al meteen een verandering. Ik heb die spullen dan wel nodig en dus ga ik gericht zoeken. Nu het volgende drempeltje nog over, het daadwerkelijk bestellen…

Berichten gemaakt 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven